Door wie moet ik een professionele WordPress website laten maken?

U wilt een nieuwe website laten maken en bent daarom aan het rondkijken wat de mogelijkheden zijn. Als u zich verdiept in de diverse Content Management Systemen die er zijn, zult u waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het populairste CMS WordPress is. Dit is niet vreemd want WordPress werkt eenvoudig en is goed zichtbaar in de zoekmachines.

Daarnaast is WordPress altijd up to date vanwege de open source software. Het is niet verplicht maar een nieuwe WordPress website laten maken is zeker geen verkeerde keus! Wel moet u goed opletten wie u de opdracht geeft om een nieuwe website voor u te maken. Er zijn namelijk drie manieren om een WordPress website te maken.

Website-laten-maken

Waarom is de ene WordPress website de andere niet?

WordPress staat bekend om zijn mooie en kant en klare templates. Bijna iedereen kan daarmee zijn eigen website maken. U hoeft niet echt technisch te zijn om dit te kunnen. De goedkope aanbieders van WordPress websites gebruiken deze templates ook. U kunt een template kiezen en zij hoeven alleen uw informatie nog in het template te verwerken. Het nadeel is dat veel andere bedrijven dezelfde lay-out hebben en de website dus niet uniek is.

Dan heeft u nog een iets duurdere variant voor het laten maken van een WordPress website. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een sitebuilder. WordPress heeft verschillende sitebuilders waarmee eenvoudig diverse functionaliteiten onder elkaar op een pagina verwerkt kunnen worden. Dit is iets meer werk dan een standaard template en er worden iets uniekere websites mee gemaakt. Maar nog steeds zijn dit al voorbedachte, eerder uitgevoerde WordPress websites.

Wilt u echt een speciale en unieke website dan komt u uit bij een webdesigner uit. Een webdesigner is een echte vakman, die begint met een lege witte pagina. Op deze pagina bouwt hij met codes uw hele website, geheel naar uw wensen op. Er ontstaat een stuk maatwerk.

Wat kost een maatwerk WordPress website?

Een echte professionele WordPress webdesigner is behoorlijk wat uren bezig met het bouwen van uw nieuwe website. U dient al snel te denken aan een prijs van  € 1500,- voor een nieuwe maatwerk WordPress website. Echter heeft u dan zeker weten een website die precies aan al uw wensen voldoet en uniek is in zijn soort. Met een WordPress maatwerk website kunt u jaren vooruit en deze zal uw onderneming zeker naar een hoger niveau tillen.

Bent u geïnteresseerd in een Maatwerk WordPress website? Plan dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij Webactueel. Daar staat een team met professionals voor u klaar die u graag helpen bij het maken van de ultieme website.

Linkbuilding uitbesteden – InterWens SEO Specialist